Ugrás a tartalomra

Megújult a budafoki OTP

2023. április 07. péntek
Újjávarázsolták a pénzintézet kerületi fiókját
Megújult a budafoki OTP

Új arculat, tanácsadáshoz és bizalmas közlésekhez is megfelelő pultok, korszerű bútorok és szakképzett banki tisztviselők fogadják az ügyfeleket Budafok belvárosában, az OTP Bank szinte teljesen újjávarázsolt fiókjában.

Az 1972 óta pénzügyi szolgáltatást nyújtó bankfiókot ünnepélyes keretek között adták át március 22-én. A nemzeti színű szalag átvágása előtt az OTP Bank Budapesti Régiójának ügyvezető igazgatója beszélt a nagy múltú pénzintézet fejlesztéseiről és eddigi eredményeiről. 

– Az elsők között vezettük be Magyarországon a bankkártyákat, mi fejlesztettük ki a kontroll-sms-szolgáltatást, amelyet már szinte minden bank alkalmaz, elhoztuk a paypass technológiát, és néhány éve elterjesztettük a ki- és befizetésre is alkalmas okos ATM-eket. Az OTP internetbank-felhasználók száma közel 1,8 millió. Az online személyikölcsön-ügyintézések száma az elmúlt évben közel négyszeresére emelkedett. A május óta sokáig csak nálunk elérhető Apple Pay szolgáltatást több mint 70 ezer ügyfelünk használja. Kiemelkedő számok ezek – mondta Galovics Gábor, aki külön beszélt a budafoki fejlődéséről is.

Az igazgató kiemelte, hogy a kerületben 21 ezernél több ügyfelük van, 28 milliárd forintnyi betétállományt kezelnek, és folyamatos az érdeklődés, hiszen tavaly a lakossági ügyfelek száma 500-zal, a vállalkozóké 150-nel nőtt.

Az új, tanácsadó szemléletű intézmény helyiségei több mint 400 négyzetmétert foglalnak el. A vezetői irodán és két tárgyalón kívül készpénzes ülőpultok és különböző funkciókat ellátó tanácsadói pultok szolgálják a gyors, személyre szabott, diszkrét ügyintézést.

A vezető többek között felhívta a figyelmet az ügyfélhívó rendszer által lehetővé tett kombinált (árfolyamot, marketingvideókat és ügyfélhívó sorszámokat egyszerre mutató, „all-in-one”) központi kijelzőkre. valamint a korábbi OTP Böngészőt és edukációs bútort kiváltó tabletes megoldásra is.

A megnyitón a tizennégy dolgozóval működő pénzintézet vezetője a fiók által nyújtott szolgáltatásokat ismertette.

Az átadóünnepségen részt vett Karsay Ferenc polgármester is, aki örvendetesnek tartja, hogy a legutóbb 2000-ben felújított OTP-fiók a hatalmas átalakítás során ügyfélbarát és elegáns külsőt öltött.

Városházi Híradó // Tamás Angéla